Grond ophogen

Home » Grond ophogen

Grond ophogen is een essentiële stap in het voorbereiden van uw tuin voor een nieuw of te vernieuwen gazon. Dit proces, waarbij extra aarde wordt toegevoegd aan uw tuin, is belangrijk om de juiste hoogte en helling te bereiken voor optimale drainage en groeiomstandigheden. Door grond op te hogen, creëert u de ideale basis voor een gezond en levendig gazon.

Grasland Spierings helpt u met de mooiste gazons


Ervaren grasleggers

Onze ervaren grasleggers weten precies wat ze moeten doen om uw droomgazon te realiseren.

Goede kwaliteit en garantie

Wij staan voor goede kwaliteit, we zeggen altijd wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. U heeft altijd 3 maanden garantie op het aangelegde gazon.

Eerlijke prijzen

Wij hanteren eerlijke prijzen. Wat we afspreken komen we ook na geen verassing achteraf.

De voordelen van grond ophogen

Het ophogen van de grond biedt meerdere voordelen voor uw tuin. Allereerst zorgt het voor een betere drainage, wat essentieel is voor het voorkomen van wateroverlast en de daarmee samenhangende problemen zoals wortelrot. Daarnaast, als u van plan bent uw gras te vernieuwen, biedt grond ophogen de perfecte gelegenheid om de bodemstructuur en voedingswaarde te verbeteren, wat leidt tot een gezonder en sterker gazon. Bovendien kan het gebruik van een miniloader met machinist het proces van grond ophogen aanzienlijk versnellen, wat zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige verspreiding van de aarde.


Gazon leggen

Nieuwe graszoden leggen op zand ondergrond. Graszoden leveren inclusief:

  • Bemesten
  • Aanrollen
  • Uitvlakken
  • Kanten bijwerken

3 maanden garantie!

Extra aarde is € 15,- per kruiwagen

Aantal m² Vaste kosten Meterprijs per m²
1 – 25€ 25€ 11
25 – 50€ 35€ 10
50 – 100€ 45€ 9
100 – 200€ 60€ 8
200+€ 100,-€ 7,50
400+Prijs op aanvraag
Wij hanteren een minimaal bedrag van 250 euro

Maak nu een afspraak

Heeft u plannen om uw tuin te verbeteren? Begin dan met grond ophogen. Bij Grasland Spierings voorzien wij u graag van deskundig advies en hulp bij het ophogen van de grond in uw tuin. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuw gazon of het vernieuwen van uw bestaande gras, bij ons zit u altijd goed voor een prachtig gazon. Laat ons u helpen om de ideale basis te leggen voor een prachtig, duurzaam gazon. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een gezondere, groenere tuin.