Verbetering van de grond

Home » Verbetering grond

Verbetering van de grond is een belangrijke stap in het proces van tuinonderhoud en met name voor het aanleggen van een nieuw gazon. Bij Grasland Spierings begrijpen we dat de verbetering van de grond de basis vormt voor een gezond en robuust gazon. Door de grond te verbeteren, zorgt u ervoor dat de graswortels diep kunnen groeien en voedingsstoffen effectief kunnen opnemen. Dit leidt tot een sterker en veerkrachtiger gazon dat beter bestand is tegen ziektes en weersinvloeden.

Grasland Spierings helpt u met de mooiste gazons


Ervaren grasleggers

Onze ervaren grasleggers weten precies wat ze moeten doen om uw droomgazon te realiseren.

Goede kwaliteit en garantie

Wij staan voor goede kwaliteit, we zeggen altijd wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. U heeft altijd 3 maanden garantie op het aangelegde gazon.

Eerlijke prijzen

Wij hanteren eerlijke prijzen. Wat we afspreken komen we ook na geen verassing achteraf.

Waarom kiezen voor verbetering van de grond?

De keuze voor verbetering van de grond is essentieel als u uw gras wilt vervangen. Door de grond te verbeteren voordat u nieuw gras plant, creëert u de ideale omstandigheden voor het gras om te groeien. Dit omvat het toevoegen van voedingsrijke compost, het corrigeren van de pH-waarde, en het zorgen voor een goede drainage. Graszoden laten leggen op een verbeterde grond zorgt voor snellere wortelgroei en een gezonder, groener gazon. Dit is een investering die zich terugbetaalt in de vorm van een duurzaam en aantrekkelijk gazon.


Gazon leggen

Nieuwe graszoden leggen op zand ondergrond. Graszoden leveren inclusief:

  • Bemesten
  • Aanrollen
  • Uitvlakken
  • Kanten bijwerken

3 maanden garantie!

Extra aarde is € 15,- per kruiwagen

Aantal m² Vaste kosten Meterprijs per m²
1 – 25€ 25€ 11
25 – 50€ 35€ 10
50 – 100€ 45€ 9
100 – 200€ 60€ 8
200+€ 100,-€ 7,50
400+Prijs op aanvraag
Wij hanteren een minimaal bedrag van 250 euro

Benader ons voor een afspraak

Bent u van plan om uw gazon een nieuw leven te geven? Begin dan met de verbetering van de grond. Neem contact op met ons voor professioneel advies en hulp bij het verbeteren van uw grond en het aanleggen van uw gazon. Met onze expertise in de verbetering van de grond en het aanleggen van gazons, kunnen wij u helpen om het perfecte gazon te creëren. Een goed voorbereide en verbeterde grond is de sleutel tot een gezond en bloeiend gazon.